Strand & duinen Wijk aan Zee

Niet alleen in de zomer is de Noord Hollandse kust een heerlijke vakantiebestemming, ook in het voorjaar en nazomer zult u zich hier zeker niet vervelen. 

Wijk aan Zee is een prachtige badplaats aan de Noordzeekust, gelegen tussen de duinen en het prachtige strand. Hier vind u het mooiste en breedste strand van Nederland. Het strand is breed maar ook een van de schoonste stranden van Nederland. Wijk aan Zee heeft al jaren een blauwe vlag deze vlag is een onderscheiding voor schone havens en stranden.

Het Noord Hollandse duingebied is een adembenemende plek om tot rust te komen, ver weg van de drukte en alledaagse beslommeringen. In de Noord Hollandse duinen is zoveel moois te zien en te ontdekken, ze nodigen ook uit tot wandelen en fietsen, het hele jaar door! U zult versteld staan van de fraaie vogels, schattige konijnen en prachtige planten. Delen van het duinreservaat worden begraasd door wilde paarden en Schotse Hooglanders. Midden in de duinen vind u een oude boerderij waar u heerlijk kunt eten en drinken.