Beachbar Zus & Zo aan Zee

Wat voor weer het ook is, in ons strandpaviljoen is het altijd zomer! Onze Beachbar is in handen van de zussen Isabelle & Kelly (bekend van Zus & Zo aan de Zaan). Na meer dan 10 jaar zeer succesvol te zijn geweest met hun unieke concept in Amsterdam en de Zaanstreek, breiden zij dit jaar uit naar het strand! Vlees, vis, vegetarisch of vegan bij Zus & Zo is alles mogelijk. Heeft u speciale dieetwensen? Ook daar hebben de zussen altijd een oplossing voor.

Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op het strand en de zee. Plof lekker neer op onze loungebanken, geniet van het zonnetje, de bijzondere menukaart en de kitesurfers op het strand. Bij Zus & Zo kun je écht ontspannen, terwijl je verzorgd word van een lekker drankje, ontbijt, lunch, snack of diner. Omdat Zus & Zo aan Zee zéér kindvriendelijk is hebben wij ook voor de allerkleinsten diverse menu’s op de kaart staan.

Heb je iets te vieren? Onze locatie beschikt over uitstekende faciliteiten voor bruiloften, vergaderingen, bedrijfsfeesten, borrels & diners. Wij zijn gespecialiseerd in High-tea’s, BBQ-party’s en proeverijen. Bij Zus & Zo hebben wij (met onze buitenterrassen) alle ruimte om groepen van 10-80 personen te ontvangen. Voor vragen over boekingen voor grotere groepen mail of bel ons op: info@zusenzoaandezaan.nl of op 06-25316447.

Wist u dat er in Wijk aan Zee gratis geparkeerd kan worden!?